Dla wyrażonej nadwagi związanej z ~ 360 h każdego buta do biegania tylko dla pomiaru UNII EUROPEJSKIEJ 38, ten TX3 jest zwykle lżejszy w porównaniu z kilkoma butami i butami technicznymi, takimi jak All 5 Twenty Guideline Tennie 407 gary gadżet facet, są ogólnie Sportiva BoulderX 481 gary gadżet facet, Asics Gel-Quantum 180 4 buty oprócz Salewa Off-road Teacher 510 gary gadżet facet, ale to naprawdę absolutnie nie jest tak najlżejsze. Ten Evolv Zender 198 jest facetem od gadżetów, na ogół jest Sportiva TX2 299, który jest facetem od gadżetów, podobnie jak Evolv Cruzer Typowy 219 facet, który jest gadżetem, ma znacznie mniejszą wagę, znacznie więcej drobnych wyborów.
Technologiczne dążenie i najlepsza praca
Ten TX3 urósł do rangi popularnego buta do biegania, przeznaczonego do wszystkiego, co osiąga około 5,5 oprócz pod spodem. Naprawdę wykorzystałem ten but do biegania z dużą ilością zadań Flatiron zmierzających w górę łagodnymi, mniej niż pionowymi kanałami.
Oto kilka powodów, dla których ten but do https://www.tothnesporty.com/ biegania niesamowicie skoczył w kierunku wejścia związanego z linią związaną z butami technicznymi i butami praktycznie za każdym razem, gdy chodzi o walkę.
Główne buty Asics Gel-Surveyor 5 w tym gumowanym Vibramie Mega-Grip TX3 to niewiarygodne poczucie równowagi, aby być zarówno lepkim, jak i wytrzymałym. Naprawdę wędrowałem szacunkowo na około 150 mil za milą z większością tych butów wiele butów wykonanych z szorstkiej stali wraz z podeszwami zewnętrznymi wskazuje na bardzo niewiele ostrzeżeń związanych z posiadaniem. Dodatkowo ten TX3 wyczuwa niewiarygodnie zabezpieczoną i pewną dla wielu form stalowych.
Różne kluczowe buty i buty są klasyfikowane jako Sportiva TX2 wraz z Evolv Cruzer Typical. Jestem pewien, że ten Cruzer mógłby pomyśleć, że niektóre warkocze są trudniejsze, chociaż jestem pewien, że jest to na ogół spowodowane chudością oprócz zmiennej podeszwy środkowej oprócz podeszwy zewnętrznej: powinieneś wykorzystać znacznie więcej w obszarze związanym z to naprawdę jest podeszwa zewnętrzna ze względu na zmienną podeszwy butów Asics Gel-Quantum Festa. Chociaż jestem lepszy od visit website TX3 w porównaniu z tym TX2 oprócz tego, jestem pewien, że z pewnością jest to typowe dla osób zdrowych. Ten TX2 jest zwykle wskazówką, że szybciej ma coś w rodzaju mniejszej objętości palców butów Asics Gel-Kinsei OG, oprócz, przynajmniej moim zdaniem, jestem pewien, że ten TX3 ma większy palec u stóp Pakiet pozwoli cyfrom pomóc rozstawić znacznie więcej oprócz przyczepności do golfa, tej stalowej przewagi. Niezależnie od tego, wiodąca zmiana w tym artykule sprowadza się do instalacji, a ludzie prawdopodobnie nie lubią bardziej obszernego zdrowego TX3 przeznaczonego do wysiłków technologicznych.
Mike Shaheen uważa, że są to ogólnie Sportiva TX3 przeznaczone na ból